فروش ویژه دوربین مینی نانو - Nano Mini Camera

دوربین مینی نانو کوچک ترین و سبک ترین دوربین دنیا تنها با 14 گرم وزن. با قابلیتهای باور نکردنی. برای اولین بار در ایران ...

دوربین مینی نانو کوچک ترین و سبک ترین دوربینی می باشد که تا به حال تولید شده است. این دوربین با توجه به اندازه و وزن بسیار کم خود قابلیت های باور نکردنی را از جمله عکاسی، فیلم برداری،ضبط صدا، فیلمبرداری خودکار (تشخیص حرکت) و وبکم دارد. دوربین نانو توانايي عكس برداري در ابعاد 2048 در 1536 پيكسل و فيلم برداري 1280 در 960 پيكسل با 30 فريم در ثانيه را دارد.

اين مدل مجهز به باتري داخلي قابل شارژ از نوع ليتيوم پليمر ميباشد. با هر بار شارژ حدود 1.5 تا 2 ساعت ضبط فيلم انجام ميگيرد و مدت ضبط صدا يا حالت روشن به چندين ساعت ميرسد. اصلي ترين ويژگي اين مدل، كوچكي خارج از تصور آن است كه با باز كردن بسته بندي جلب توجه مي كند. ابعاد اين دوربين كوچكتر از يك قوطي كبريت است و با وزن 14 گرمي براي تصويربرداري تفريحي، ورزشي و ... به راحتي قابل حمل است.

» برای مشاهده توضیحات و تصاویر بیشتر این محصول اینجا را کلیک کنید ...

روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.

دانلود نرم افزار رسانه (تلویزیون) اینترنتی ایران گیت – Irangate IPTV

از 20 اسفند تا 20 فروردین قرعه کشی عیدانه IrangateTV

با دانلود این سرویس، شرکت در این طرح و خرید کد فعالسازی و یا معرفی آن به دیگران شانس خود را برای شرکت در قرعه کشی افزایش دهید.

امکانات رسانه (تلویزیون) اینترنتی ایران گیت:

- هیچ یک از برنامه های نوروز را از دست ندهید، IrangateTV با آرشیو همه فیلم های و سریال های نوروزی همراه شماست.

- به همراه ماهیانه 100 عنوان از برترین و جذاب ترین فیلم های ایرانی و خارجی و انیمیشن های دیدنی و زیبای کودک و نوجوان.

مطالبی که برچسب بهترین سایت دانلود بازی کامپیوتر را دارند .

دسته بندی: بازی استراتژیک , بازی ماجرایی , بازی کامپیوتر

9,017 بازدید

با قسمت هشتم از سری بازی های مدیریتی Monument Builders همراه شوید تا در این قسمت به ساخت زندان معروف آلکاتراز بپردازید !جزیره آلکاتراز در مرکز خلیج سانفرانسیسکو در کالیفرنیا واقع شده است و تا سال‌ها پیش به عنوان یک محدوده نظامی شناخته شده بود و پس از آن نیز امن‌ترین زندان در جهان به شمار می‌رفت.اما امروزه این جزیره با نظارت آژانس پارک‌های ملی آمریکا، به مکانی تاریخی تبدیل شده و به عنوان بخشی از جاذبه‌های توریستی این ایالت در معرض دید همگان قرار دارد. بازدیدکنندگان می‌توانند با استفاده از قایق به این جزیره که در لیست مکان‌های تاریخی ملی قرار دارد، سفر کنند و از آن دیدن کنند.

منبع: downloadha.com

بدون شک بازی بوم بیچ (Boom Beach) در حال حاضر یکی از محبوب ترین بازی های آنلاین موبایل در بین کاربران ایرانی (و حتی در سطح جهانی) است. با نگاهی به آمار دانلود بازی ها در مارکت های معتبر (از جمله Apple Store) به سادگی میتوان به محبوبیت این بازی پی برد.

سبک بازی بوم بیچ، استراتژی آنلاین است. هدف بازی نیز تقریبا ساده است! شما باید قرارگاه خود را بسازید و آن را مجهز کنید و برای جنگ با سایر دهکده ها (و در واقع سایر کاربران آنلاین) آماده شوید.

اما رسیدن به این هدف چندان آسان نیست. جمع آوری منابع، ایجاد ساختمان ها و ابزار جنگی، و از همه مهم تر پیاده سازی استراتژی های جنگی، از جمله چالش های مقابل شما هستند.

چیزی که بازی را جذاب میکند، تقابل شما با سایر کاربران است. قرارگاه شما میتواند با قرارگاه سایر کاربران متحد شود، و یا بر علیه دهکده های دیگر وارد جنگ شود. اتحاد های این بازی معمولا بین دوستان و آشنایان خانوادگی شکل میگیرد و همین باعث افزایش جذابیت بازی میشود. حتما در بین دوستان و آشنایان شما هم افرادی وجود دارند که به صورت خانوادگی یا گروهی مشغول این بازی هستند.

Boom Beach در گوگل پلی استور دارای امتیاز 4.5 از 5 است.

این بازی در سبک بازی های استراتژیک طراحی شده است.

اگر موبایل یا تبلت اندرویدی دارید، در ادامه مطلب میتوانید تصاویری از این بازی را مشاهده کرده و سپس آن را دانلود کنید.

منبع: sarzamindownload.com

ثبت نام برای تست نسخه بتای Rainbow Six: Siege شروع شده است

کمپانی Ubisoft چندی پیش شروع به ثبت نام متقاضیان تست نسخه بتای عنوان Tom Clancy’s Rainbow Six Siege  برروی هر سه پلتفرم PlayStation 4, Xbox One و PC کرد. کسانی که علاقه مند به تست این بتا میتوانند از طریق وبسایت رسمی این کمپانی درخواست خود را ارسال نموده اما متاسفانه این پروسه ثبت نام به معنای تضمین وجود جای خالی هنگام اغاز زمان تست برای شما نیست.برای توضیحات بیشتر با پی سی گیمز همراه باشید.

منبع: p30games.ir

دانلود بازی استراتژیک Sunshine Bay v1.11 برای اندروید

Sunshine Bay یک بازی کم حجم و در عین حال زیبا و گرافیکی برای اندروید است. تعطیلات فرا رسیده و اکنون باید همه چیز را برای مسافران آماده کنید . تمام تلاش خود را به کار برده و با ساخت هتل های لوکس و بسیار شیک توریست های متععدی از کشورهای مختلف جذب نمایید . اگر مایل باشید این امکان را خواهید داشت تا برای دیدن دوستان خود به سایر جزیره ها سفر نمایید . شما می توانید در بازی برای خود قایق بادبانی بخرد،مرکز خرید بسازید،هتل بسازید و توریست جمع کنید.لطفاً توجه داشته باشید برای اجرای این بازی به اندروید ۲.۳ و بالاتر نیاز دارید.

دانلود در ادامه ی مطلب …

موضوع : اندروید , بازی های موبایل

ارسال توسط : Mohsen | در تاریخ : 18 آبان , 1393 | دیدگاه: بدون دیدگاه

دانلود بازی استیکمن Stickman Base Jumper v3.3 برای اندروید

چتر نجات خود را ببندید و از بلندترین ساختمان های دنیا بپرید و احساس شگف‌انگیز Stickman Base Jumper را تجربه کنید! در این نسخه باید چتر خود را برداشته و از بلندترین ساختمان ها بپریددر ابتدا باید از ساختمان ها بالا رفته و سپس با استفاده از چتر نجات خود به پایین بپرید . اگر مایل باشید قادر خواهید بود تا در تاریکی شب و یا حتی در زمانی که باد شدید می وزد از بالای ساختمان ها بپرید .توجه کنید که اگر به موقع چتر نجات را باز نکنید، باید با Stickman خداحافظی کنید.بازی به قدری جذاب و هیجان انگیز است که می تواند آدرنالین موجود در خون شما را چند برابر کند و تا ساعت ها شما را سرگرم نگه دارد.لطفاً توجه داشته باشید برای اجرای این بازی به اندروید ۲.۲ و بالاتر نیاز دارید.

دانلود در ادامه ی مطلب …

موضوع : اندروید , بازی های موبایل

ارسال توسط : Mohsen | در تاریخ : 18 آبان , 1393 | دیدگاه: بدون دیدگاه

دانلود بازی سرگرم کننده و کم حجم Royal Gems برای کامپیوتر

Royal Gems عنوان یک بازی کم حجم با سبک Match3 می باشد که در این سبک از بازی می بایست کریستال های هم شکل را به صورت سه تایی در کنار هم بیاورید . گرافیک ۲ بعدی ، افکت های زیبا و واقعی ، موسیقی متن عالی و مراحل متنوع به همراه یک داستان جذاب از ویژگی های این بازی می باشد که در ادامه می توانید تصاویری از محیط بازی را مشاهده نمایید .

دانلود در ادامه ی مطلب …

موضوع : بازی های فکری , بازی های کامپیوتر , بازی کودکان

ارسال توسط : Mohsen | در تاریخ : 18 آبان , 1393 | دیدگاه: بدون دیدگاه

دانلود بازی طراحی اتاق LINE PLAY v2.2.5.0 برای اندروید

LINE PLAY نام یک بازی بسیار جالب و سرگرم کننده برای سیستم عامل محبوب اندروید می باشد که طرفداران بسیار زیادی را به خود جذب کرده است. اتاق خود را با چیدن دکوری های بسیار زیبا و شیک سفارشی سازید . به عنوان مثال برای این کار شما می توانید با استفاده از عروسک ، کلاه و … اتاق خود را زیباترکنید .به عنوان مثال برای این کار شما می توانید با استفاده از عروسک ، کلاه و … اتاق خود را زیباترکنید . در این نسخه آواتارهای جدیدی به بازی اضافه شده که پیشنهاد می کنیم به هیچ عنوان آن را از دست ندهید .همچنین لازم به ذکر است که این بازی مخصوص کودکان بوده و جذابیت خاصی برای بزرگسالان نخواهد داشت .لطفاً توجه داشته باشید برای اجرای این بازی به اندروید ۲.۱ و بالاتر نیاز دارید.

دانلود در ادامه ی مطلب …

موضوع : اندروید , بازی های موبایل

ارسال توسط : Mohsen | در تاریخ : 18 آبان , 1393 | دیدگاه: بدون دیدگاه

دانلود بازی سرگرم کننده Gnumz: Masters of Defense برای کامپیوتر

Gnumz Masters of Defense نام یک بازی فانتزی کامپیوتری در سبک مدیریتی و استراتژیک می باشد. در این بازی یک ماده معدنی با ارزش تر از طلا و محکم تر فولاد در غارهای دور افتاده ای کشف شده است که عده ای به دستور پادشاه سرزمین خود قصد دارند خود را به آنجا برسانند و این گنجینه گرانبها را برای پادشاه ببرند.حال شما باید با گذاشتن تله های مختلفی مانند تیغه های تیز و کشنده ، نیزه ، آتش ، سنگ باران کردن مهاجمان و … از نفوذ آنها به گنجینه جلوگیری کنید. با کشتن هر یک از ماهجمین به شما مقداری سکه پرداخت می شود که بوسیله سکه هایی که بدست می آورید می توانید تله های جدید خریداری کنید و کارگذاری کنید ، ضمنا این بازی رایانه ای دارای ۳۶۰ مرحله است که تا مدتهای طولانی شما را سرگرم خود خواهد کرد.

دانلود در ادامه ی مطلب …

موضوع : استراتژیک , بازی های فکری , بازی های کامپیوتر

ارسال توسط : Mohsen | در تاریخ : 18 آبان , 1393 | دیدگاه: بدون دیدگاه

دانلود بازی ماجراجویی Bulu Monster v1.4.1 برای اندروید

Bulu Monster یک بازی جمع آوری اژدها برای اندرید است. شما شروع به ماجراجویی می کنید و با هر دشمنی که نزدیکتان می شود مقابله می کنید و آن را از بین می برید. هیولای شما قدرت تبدیل شدن دارد، زمانی که با نیروهای قوی تر روبرو می شوید، آن را تبدیل کنید تا بزرگ و قوی شود. این بازی به طور کامل تحت کنترل کابر می‌باشد. در این بازی نقش‌آفرینی ماجراجویانه، کاربر باید یکی از ۱۵۰ هیولا را پس از کشف، اسیر کند و با آن مبارزه کند و آن را تعلیم دهد. شما می توانید این بازی را با دوستان یا با بازیکنان آنلاین دیگر انجام دهید و آنها را به چالش بکشید.لطفاً توجه داشته باشید برای اجرای این بازی به اندروید ۲.۳ و بالاتر نیاز دارید.

دانلود در ادامه ی مطلب …

موضوع : اندروید , بازی های موبایل

ارسال توسط : Mohsen | در تاریخ : 18 آبان , 1393 | دیدگاه: بدون دیدگاه

دانلود بازی جنگ آرل Arel wars 2 v1.0.7 برای اندروید

داستان بازی این صورت می باشد که سه قبیله به نام های Union ،Buster و Deven در صلح و آرامش زندگی می کردند ولی ناگهان یک روز برادران بدجنس آدونیس سعی می کنند تا بر تمام دنیا حکومت کنند. آنها همراه با سربازان خود روانه جنگ با همسایگان می شوند تا بتوانند بر تمام جهان تسلط یابند. هرج و مرج عظیمی در بین سه قبیله شکل می گیرد و هرکدام از آنها شروع به جمع آوری سربازانی برای جنگ می شود. انواع مهمات ، سلاح ها و یک ارتش در اختیار شما قرار می گیرد !! ایا توانایی رهبری آن را دارید ؟ البته چالش های مختلفی در انتظار شما است.لطفاً توجه داشته باشید برای اجرای این بازی به اندروید ۲.۱ و بالاتر نیاز دارید.

دانلود در ادامه ی مطلب …

موضوع : اندروید , بازی های موبایل

ارسال توسط : Mohsen | در تاریخ : 18 آبان , 1393 | دیدگاه: بدون دیدگاه

دانلود بازی سامورایی Samurai II: Vengeance v1.1 برای اندروید

Samurai II همانطور که از نامش بر می آید یک بازی رزمی است اما نه همانند سایر بازی هایی که تا کنون انجام دادید بلکه با یک گیم پلی خارق العاده و گرافیک حیرت انگیز که شما را در دل جنگ های رزمی خواهد برد . در این بازی ۳ بعدی شما در نقش یک سامورایی سعی در اجرای عدالت و نابودی دشمنان دارید. گرافیک بازی بسیار عالی بوده و در حالت ۶۰ فریم بر ثانیه اجرا می شود! دشمنان جدید، مهارت های بیشتر، محیط های وسیع تر و دوربین جدید همگی این بازی را به یکی از بهترین بازی های اکشن اندروید تبدیل کرده اند!اگر علاقه به بازی های رزمی هستید پیشنهاد ما این است که Samurai II: Vengeance را از دست ندهید ! لطفاً توجه داشته باشید برای اجرای این بازی به اندروید ۲.۰ و بالاتر نیاز دارید.

دانلود در ادامه ی مطلب …

موضوع : اندروید , بازی های موبایل

ارسال توسط : Mohsen | در تاریخ : 15 آبان , 1393 | دیدگاه: بدون دیدگاه

دانلود بازی ترسناک Savant Ascent v1.32.99 برای اندروید

دانشمند دیوانه ای که در یک قصر قدیمی زندگی میکند مصوب تمامی بلا هایی است که بر سر شهر شما می افتد شما وارد قصر او میشوید و با حداقل سلاح هایی که در دست دارید باید با وحشت ها و چالش هایی که او برای شما درست میکند رو به رو شوید و او را از پا در آورده و شکست دهید.از قابلیت اصلی این بازی می توان به وجود محیط های زیبا ، جلوه های صوتی بی نظیر ، وجود دشمنان متعدد و ارتقا سلاح ها اشاره داشت .لطفاً توجه داشته باشید برای اجرای این بازی به اندروید ۲.۱ و بالاتر نیاز دارید.

دانلود در ادامه ی مطلب …

موضوع : اندروید , بازی های موبایل

ارسال توسط : Mohsen | در تاریخ : 15 آبان , 1393 | دیدگاه: بدون دیدگاه

دانلود بازی TARZAN برای کامپیوتر

احتمالا خیلی از شما ها با بازی قدیمی و جذاب تارزان آشنا هستید، این بازی چندین سال پیش یکی از بهترین و سرگرم کننده ترین بازی آن زمان بود و خیلی ها خاطرات زیادی با آن دارند. داستان این بازی همانند کارتون آن درباره بچه تارزان می باشد که در جنگل زندگی می کند، در طی بازی باید سعی کنید که حداکثر سکه ها را جمع آوری کرده و از میان حیوانات درنده در امان بمانید. با رد کردن مراحل سن تارزان بزرگ شده و همینطور مراحل سخت تر خواهند شد، برای زنده کردن خاطرات خود می توانید این بازی زیبا را از گیم لندز دریافت کنید. شایان ذکر است که این بازی بدون نیاز به نصب و کرک کردن به راحتی اجرا خواهد شد.

دانلود در ادامه مطلب …

موضوع : بازی های کامپیوتر , بازی کودکان

ارسال توسط : Mohsen | در تاریخ : 14 آبان , 1393 | دیدگاه: بدون دیدگاه

منبع: gamelands.ir