فروش ویژه دوربین مینی نانو - Nano Mini Camera

دوربین مینی نانو کوچک ترین و سبک ترین دوربین دنیا تنها با 14 گرم وزن. با قابلیتهای باور نکردنی. برای اولین بار در ایران ...

دوربین مینی نانو کوچک ترین و سبک ترین دوربینی می باشد که تا به حال تولید شده است. این دوربین با توجه به اندازه و وزن بسیار کم خود قابلیت های باور نکردنی را از جمله عکاسی، فیلم برداری،ضبط صدا، فیلمبرداری خودکار (تشخیص حرکت) و وبکم دارد. دوربین نانو توانايي عكس برداري در ابعاد 2048 در 1536 پيكسل و فيلم برداري 1280 در 960 پيكسل با 30 فريم در ثانيه را دارد.

اين مدل مجهز به باتري داخلي قابل شارژ از نوع ليتيوم پليمر ميباشد. با هر بار شارژ حدود 1.5 تا 2 ساعت ضبط فيلم انجام ميگيرد و مدت ضبط صدا يا حالت روشن به چندين ساعت ميرسد. اصلي ترين ويژگي اين مدل، كوچكي خارج از تصور آن است كه با باز كردن بسته بندي جلب توجه مي كند. ابعاد اين دوربين كوچكتر از يك قوطي كبريت است و با وزن 14 گرمي براي تصويربرداري تفريحي، ورزشي و ... به راحتي قابل حمل است.

» برای مشاهده توضیحات و تصاویر بیشتر این محصول اینجا را کلیک کنید ...

روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.

دانلود نرم افزار رسانه (تلویزیون) اینترنتی ایران گیت – Irangate IPTV

از 20 اسفند تا 20 فروردین قرعه کشی عیدانه IrangateTV

با دانلود این سرویس، شرکت در این طرح و خرید کد فعالسازی و یا معرفی آن به دیگران شانس خود را برای شرکت در قرعه کشی افزایش دهید.

امکانات رسانه (تلویزیون) اینترنتی ایران گیت:

- هیچ یک از برنامه های نوروز را از دست ندهید، IrangateTV با آرشیو همه فیلم های و سریال های نوروزی همراه شماست.

- به همراه ماهیانه 100 عنوان از برترین و جذاب ترین فیلم های ایرانی و خارجی و انیمیشن های دیدنی و زیبای کودک و نوجوان.

مطالبی که برچسب دانلود بازي كم حجم فكري را دارند .

دسته بندی: بازی ماجرایی , بازی کامپیوتر

19,126 بازدید

Lament – بازی ملودی غمگین یک عنوان بسیار جذاب است که می توان آن را با بازی معروف Limbo مقایسه نمود ، بازی که بسیار شبیه به Limbo است اما با کمی سبک معمایی بیشتر و حس ماجراجویانه بهتر ، در این بازی خبری از زرق و برق بازی هایی که با هزینه های بسیار زیاد ساخته می شوند نیست ، بازی از صداگذاری بسیار خوبی بهره می برد ریتم کلی موسیقی بازی حال و هوای بسیار مرموزی دارد و بازی را بسیار جذاب کرده است ، شخصیت اصلی بازی ، دختری است که وظیفه‌اش زنده کردن موسیقی در دنیای بدون آهنگ است ، موانع بسیاری بر سر راه او قرار گرفته‌‌اند که هر کدام با ملودی خاصی باز می‌شوند و باز شدن آنها وابسته به از بین بردن دشمنان با ریتم و نظم خاص است .

منبع: downloadha.com

دانلود بازی فکری کم حجم | یاس دانلود

یـــاس دانـــــلود VER 2

امام حسن عسگری (ع): دل احمق در دهان اوست، و دهان حکیم و فرزانه در قلب اوست.

موقعیت شما یاس دانلود دانلود بازی فکری کم حجم

بازی آنلاین و رایگان تراوین

پرهیجان ترین و پرطرفدارترین بازی آنلاین استراتژیک دنیا

همانند یک گلادیاتور و فرمانده تمام عیار، استاد تاکتیک های جنگی باستانی و رومی شوید!

تراوین ایران را دوباره تجربه کنید

تراوین بدون باگ با سرعت استاندارد و با حضور جمع زیادی از پلیرهای قدیمی تراوین

T r a a V i a a n . i r

فرماندهی دهکده خود را بدست بگیرید، ارتش بسازید اتحاد تشکیل دهید و به دهکده های دیگر حمله کنید و قهرمان بازی شوید

بازی جنگ خان ها

مهارت های استراتژیک خود را در دنیای قرون وسطایی این بازی استراتژی اثبات کنید. تنها بهترین های تا انتها دوام خواهند آورد….

جنگ خان ها یک بازی آنلاین رایگان است که بازیکنان را به دنیای قرون وسطی جاییکه درگیری، شهرت و پیروزی حرف اول را می زند می برد.

بازیکنان می توانند از بین 12 نژاد مختلف در بازی یکی را انتخاب نموده و مسیر پیروزی را دنبال نمایند.

وجود بیش از 23 یگان های جنگی ، شوالیه و ماشین های محاصره قابلیت پیاده کردن صدها استراتژی مختلف را به بازیکنان می دهد.

این بازی اولین بازی فارسی زبان با داشتن نژاد پارس ها و یگان ویژه آرش کمانگیر است.

” جنگ خان ها برنده بهترین بازی آنلاین جشنواره وب ایران به انتخاب کاربران در سال 92 ”

سامانه رایگان ارسال SMS پیام رسان

به 120 هزار کاربر پیام رسان بپیوندید و هر ماه در قرعه کشی سه تبلت شرکت کنید!

برخی از امکانات سامانه ارسال اس ام اس پیام رسان :

– بدون هزینه اولیه؛ تنها هزینه پیامک ها را پرداخت می نمائید!

– برگشت اعتبار پیامک های ارسال نشده

– اختصاص شماره رایگان جهت ارسال

– دریافت رایگان پیامک

– دیتابیس معتبر ارسال پیامک به مشاغل سراسر کشور به تفکیک شهر و جنسیت

– ارسال بر اساس پیش شماره تلفن همراه و کد پستی

– ارسال به تفکیک استان، شهر و منطقه

– ارسال به تفکیک سن و جنسیت

– ارسال از طریق دکل مخابراتی

– نظر سنجی پیامکی، مسابقات پیامکی

– خدمات برنامه نویسان

منبع: yasdl.com

دانلود بازی کم حجم و فکری Glyph

Glyph عنوان بازی فکری و جالبی بوده که در آن باید سعی کنید تا با حل معماهای متعدد که با آن روبرو می شوید دنیا را از نابودی نجات دهید. در این بازی شما با مراحل بسیار زیادی برخورد می کنید که در هر کدام راز و معما جدیدی را باید حل کنید و در این مراحل می توانید از ویژگی های خاصی مانند تبدیل تعدادی از الماس ها به رنگ مورد نظر خود یا از نمادهای باستانی و سایر ویژگی هایی که در مسیر بازی Glyph با آن و طریقه استفاده از آن آشنا خواهید شد استفاده کنیدعلاوه بر این تمام قدرت های شما مثل قدرت تغییر رنگ اجسام به رنگ مورد نظر قویتر شده به طوری که شما می توانید اجسام بیشتری را به رنگ مورد نظر خود در آورید. از دیگر ویژگی هایی که در بازی به دست خواهید اورد قدرت منظم کردن اشیا است.

این قدرت در سه حالت وجود دارد که در بالاترین حالت خود تمام اشیا هم رنگ را در کنار هم قرار داده و راه پیروزی شما را همواتر از قبل می کند.اما همه چیز به همین سادگی نیست.در مراحل بالاتر شما با سنگ های سیاهی مواجه می شوید که اجزاه نخواهند داد تا شما به راحتی در مراحل پیروز شوید. اما باز هم در این مراحل به قابلیت های جدیدی برخورد می کنید که شبیه نمادهای قدیمی هستند این نمادها باعث می شوند تا شما سنگ ها را از میان برداشته و به سرعت سعی در حل معما کنید. هر چقدر از شر این سنگ ها خلاص می شوید، باز هم ناگهانی با آن روبرو می شوید. اما توجه کنید در بازی Glyph بیش از هر چیز دقت حرف اول را می زند، زیرا در مراحلی شما باید به تصاویر دقیق نگاه کنید و حرکات را دوباره انجام دهید. به خاطر داشته باشید که این بازی بیشتر به دقت و هوش شما بستگی دارد. در حالت کلی بازی Glyph می تواند به میزان قابل قبولی کاربر را سرگرم کند.

برای دانلود بازی به ادامه مطلب مراجعه کنید.

جستجوهای ورودی:

دانلود بازی فکری برای لب تاب (۱۵)+ دانلود بازی اندروید فکری کم حجم (۱۳)+ دانلود بازی کم حجم برای لب تاب (۱۲)+ دانلود بازی های ریگان کم حجم (۲)+ دانلود بازی باحال فکری (۲)+ دانلود بازی اندروید کم حجم فکری (۲)+ بازی باحال کم حجم اندروید (۲)+ دانلود بازی کم حجم مهیج اندروید (۲)+ دانلود بازی فکری اندروید کم حجم (۲)+ بازی کم حجم باحال کامپیوتر (۲)+

منبع: freegames.ir