دانلود بازی کم حجم و فکری Lost Head

Lost Head عنوان بازی سرگرم کننده در سبک فکری است که در آن باید به سر یک عروسک سبز رنگ کمک کنید تا بتواند بدن خود را پیدا کرده و روی آن قرار بگیرد! یکی از ویژگی های مهم بازی فیزییک فوق العاده آن است که بسیار واقع گرایانه بوده و می تواند باعث سرگرمی و لذت بیشتر کاربران شده و آن ها را وادار کند تا حداکثر دقت خود را برای رساندن این کله به تنه به کار برند. در بازی Lost Head بیش از ۷۰ مرحله بسیار جذاب وجود دارد که می تواند به خوبی گیمر ها را با چالشی بزرگ مواجه کند. علاوه بر آن بازی دارای ۵ جهان کاملا متفاوت است که در هر یک از آن ها موانع بسیار زیاد و متنوعی وجود دارد که عبور از بعضی از آن ها غیر ممکن به نظر می رسد.

اما اگر کمی دقت خود را بالا ببرید می بینید که این موانع نیز ضعف هایی دارند که از آن ها می توان برای عبور استفاده کرد. بازی Lost Head بسیار متفاوت نسبت به سایر بازی ها است زیرا در آن شخصیت ها و همچنین موانع کاملا جدید و منحصر به فرد هستند. در این بازی سعی کنید اول دقت داشته و بعد سرعت عمل بالا زیرا نبود هر یک از آن ها می تواند باعث شود تا بازی را از دست داده و مجبور شوید دوباره به بازی Lost Head بپردازید. پس اگر این ۲ فاکتور را داشته باشید مطمئنن باشید که به سرعت می توانید تمامی مراحل این بازی از آسان ترین تا سخت ترین را به سرعت تمام کنید. گرافیک بازی نیز بسیار جالب و به صورت انیمیشنی است و در آن سعی شده تا شکل ها، بخصوص شکل شخصیت اصلی بازی به خوبی از آب در بیاید تا کاربران از دیدن تک تک مراحل لذت ببرند.

برای دانلود بازی به ادامه مطلب مراجعه کنید.

حجم فایل : ۲۱.۳۴ مگابایت

منبع: freegames.ir

دانلود بازی فکری کم حجم | یاس دانلود

یـــاس دانـــــلود VER 2

امام حسن عسگری (ع): دل احمق در دهان اوست، و دهان حکیم و فرزانه در قلب اوست.

موقعیت شما یاس دانلود دانلود بازی فکری کم حجم

بازی آنلاین و رایگان تراوین

پرهیجان ترین و پرطرفدارترین بازی آنلاین استراتژیک دنیا

همانند یک گلادیاتور و فرمانده تمام عیار، استاد تاکتیک های جنگی باستانی و رومی شوید!

تراوین ایران را دوباره تجربه کنید

تراوین بدون باگ با سرعت استاندارد و با حضور جمع زیادی از پلیرهای قدیمی تراوین

T r a a V i a a n . i r

فرماندهی دهکده خود را بدست بگیرید، ارتش بسازید اتحاد تشکیل دهید و به دهکده های دیگر حمله کنید و قهرمان بازی شوید

بازی جنگ خان ها

مهارت های استراتژیک خود را در دنیای قرون وسطایی این بازی استراتژی اثبات کنید. تنها بهترین های تا انتها دوام خواهند آورد….

جنگ خان ها یک بازی آنلاین رایگان است که بازیکنان را به دنیای قرون وسطی جاییکه درگیری، شهرت و پیروزی حرف اول را می زند می برد.

بازیکنان می توانند از بین 12 نژاد مختلف در بازی یکی را انتخاب نموده و مسیر پیروزی را دنبال نمایند.

وجود بیش از 23 یگان های جنگی ، شوالیه و ماشین های محاصره قابلیت پیاده کردن صدها استراتژی مختلف را به بازیکنان می دهد.

این بازی اولین بازی فارسی زبان با داشتن نژاد پارس ها و یگان ویژه آرش کمانگیر است.

” جنگ خان ها برنده بهترین بازی آنلاین جشنواره وب ایران به انتخاب کاربران در سال 92 ”

سامانه رایگان ارسال SMS پیام رسان

به 120 هزار کاربر پیام رسان بپیوندید و هر ماه در قرعه کشی سه تبلت شرکت کنید!

برخی از امکانات سامانه ارسال اس ام اس پیام رسان :

– بدون هزینه اولیه؛ تنها هزینه پیامک ها را پرداخت می نمائید!

– برگشت اعتبار پیامک های ارسال نشده

– اختصاص شماره رایگان جهت ارسال

– دریافت رایگان پیامک

– دیتابیس معتبر ارسال پیامک به مشاغل سراسر کشور به تفکیک شهر و جنسیت

– ارسال بر اساس پیش شماره تلفن همراه و کد پستی

– ارسال به تفکیک استان، شهر و منطقه

– ارسال به تفکیک سن و جنسیت

– ارسال از طریق دکل مخابراتی

– نظر سنجی پیامکی، مسابقات پیامکی

– خدمات برنامه نویسان

منبع: yasdl.com

فروش ویژه دوربین مینی نانو - Nano Mini Camera

دوربین مینی نانو کوچک ترین و سبک ترین دوربین دنیا تنها با 14 گرم وزن. با قابلیتهای باور نکردنی. برای اولین بار در ایران ...

دوربین مینی نانو کوچک ترین و سبک ترین دوربینی می باشد که تا به حال تولید شده است. این دوربین با توجه به اندازه و وزن بسیار کم خود قابلیت های باور نکردنی را از جمله عکاسی، فیلم برداری،ضبط صدا، فیلمبرداری خودکار (تشخیص حرکت) و وبکم دارد. دوربین نانو توانايي عكس برداري در ابعاد 2048 در 1536 پيكسل و فيلم برداري 1280 در 960 پيكسل با 30 فريم در ثانيه را دارد.

اين مدل مجهز به باتري داخلي قابل شارژ از نوع ليتيوم پليمر ميباشد. با هر بار شارژ حدود 1.5 تا 2 ساعت ضبط فيلم انجام ميگيرد و مدت ضبط صدا يا حالت روشن به چندين ساعت ميرسد. اصلي ترين ويژگي اين مدل، كوچكي خارج از تصور آن است كه با باز كردن بسته بندي جلب توجه مي كند. ابعاد اين دوربين كوچكتر از يك قوطي كبريت است و با وزن 14 گرمي براي تصويربرداري تفريحي، ورزشي و ... به راحتي قابل حمل است.

» برای مشاهده توضیحات و تصاویر بیشتر این محصول اینجا را کلیک کنید ...

روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.

دانلود نرم افزار رسانه (تلویزیون) اینترنتی ایران گیت – Irangate IPTV

از 20 اسفند تا 20 فروردین قرعه کشی عیدانه IrangateTV

با دانلود این سرویس، شرکت در این طرح و خرید کد فعالسازی و یا معرفی آن به دیگران شانس خود را برای شرکت در قرعه کشی افزایش دهید.

امکانات رسانه (تلویزیون) اینترنتی ایران گیت:

- هیچ یک از برنامه های نوروز را از دست ندهید، IrangateTV با آرشیو همه فیلم های و سریال های نوروزی همراه شماست.

- به همراه ماهیانه 100 عنوان از برترین و جذاب ترین فیلم های ایرانی و خارجی و انیمیشن های دیدنی و زیبای کودک و نوجوان.

مطالبی که برچسب بازي هاي فكري و كم حجم را دارند .

دسته بندی: بازی فکری , بازی ماجرایی , بازی کامپیوتر

37,655 بازدید

Legends of the East The Cobras Eye عنوانی جدید در سبک بازی های Hidden Object می باشد که داستانی از عشق را بیان می کند . در این بازی می بایست به یک جنگ پایان بدهید و عشق زندگی خود را نیز نجات دهید . یک محصول‌ مصنوعی‌ که مدت ها فراموش شده بود ، دوباره پیدا شده است و نیروهای شیطانی در تلاش برای به دست آوردن آن هستند . بدتر از آن ، عشق زندگی شما یعنی Daniel ، به طریقی وارد این ماجراها شده است . حال شما می بایست دانیل را پیدا کنید و حقیقت این ماجراها را کشف کنید ، قبل از این که دنیا برای همیشه عوض شود ! این نسخه Collectors Edition می باشد که دارای چیزهای اضافی نسبت به نسخه معمولی است .

منبع: downloadha.com