فروش ویژه دوربین مینی نانو - Nano Mini Camera

دوربین مینی نانو کوچک ترین و سبک ترین دوربین دنیا تنها با 14 گرم وزن. با قابلیتهای باور نکردنی. برای اولین بار در ایران ...

دوربین مینی نانو کوچک ترین و سبک ترین دوربینی می باشد که تا به حال تولید شده است. این دوربین با توجه به اندازه و وزن بسیار کم خود قابلیت های باور نکردنی را از جمله عکاسی، فیلم برداری،ضبط صدا، فیلمبرداری خودکار (تشخیص حرکت) و وبکم دارد. دوربین نانو توانايي عكس برداري در ابعاد 2048 در 1536 پيكسل و فيلم برداري 1280 در 960 پيكسل با 30 فريم در ثانيه را دارد.

اين مدل مجهز به باتري داخلي قابل شارژ از نوع ليتيوم پليمر ميباشد. با هر بار شارژ حدود 1.5 تا 2 ساعت ضبط فيلم انجام ميگيرد و مدت ضبط صدا يا حالت روشن به چندين ساعت ميرسد. اصلي ترين ويژگي اين مدل، كوچكي خارج از تصور آن است كه با باز كردن بسته بندي جلب توجه مي كند. ابعاد اين دوربين كوچكتر از يك قوطي كبريت است و با وزن 14 گرمي براي تصويربرداري تفريحي، ورزشي و ... به راحتي قابل حمل است.

» برای مشاهده توضیحات و تصاویر بیشتر این محصول اینجا را کلیک کنید ...

روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.

دانلود نرم افزار رسانه (تلویزیون) اینترنتی ایران گیت – Irangate IPTV

از 20 اسفند تا 20 فروردین قرعه کشی عیدانه IrangateTV

با دانلود این سرویس، شرکت در این طرح و خرید کد فعالسازی و یا معرفی آن به دیگران شانس خود را برای شرکت در قرعه کشی افزایش دهید.

امکانات رسانه (تلویزیون) اینترنتی ایران گیت:

- هیچ یک از برنامه های نوروز را از دست ندهید، IrangateTV با آرشیو همه فیلم های و سریال های نوروزی همراه شماست.

- به همراه ماهیانه 100 عنوان از برترین و جذاب ترین فیلم های ایرانی و خارجی و انیمیشن های دیدنی و زیبای کودک و نوجوان.

مطالبی که برچسب دانلود بازی را دارند .

دسته بندی: بازی آیفون , بازی موبایل , موبایل

1,476 بازدید

باید تمام استراتژی خود را به کار گیرید تا از حملات معجزه آسای دشمنان در امان باشید،حملات از اره برقی گرفته تا تانکر های سوخت و میسیل ها است.به برج های تسلا شلیک کنید  برای از بین بردن دشمنان خود.وسایل دیگری که در اختیار دارید مین ها هستند و بمبهای تاکسیک و یخ های فریز کننده،طوفان های الکترومغناطیسی و اسلحه های مخصوص دیگر.شما باید بهترین تاکتیک را پیدا کنید.بازی شدیدا اعتیاد اور است و جالب.لذت ببرید.هم اکنون می توانید این بازی بسیار زیبا را از وبسایت دانلودها دانلود کنید.

منبع: downloadha.com

بازی اتومبیل رانی , بازی شبیه ساز , بازی کامپیوتر

بازدید : 98

بازی RIDE برای PC توسط کمپانی Milestone منتشر شد و بالافاصله گروه بزرگ RELOADED آنرا برای کامپیوتر ریلیز و کرک کرد. بازی Ride یکی از واقعی ترین شبیه ساز های مسابقات موتورسواری در جهان است. تمام پیست ها و مسیرهای بازی از روی نسخه اصلی آن در دنیای واقعی طراحی شده است، تا گیمر هر چه بیشتر واقعی بودن بازی را حس کند. این بازی تنها محدود به مسابقات و رقابت های فشرده شما نیست، بلکه هر آنچه یک موتورسیکلت سوار واقعی آن را تجربه می کند شما هم انجام خواهید داد، از جمله تعمیر و نگه داری موتور ، ارتقا قطعات و آپدیت آن ها و رسیدگی به موتور ها هم جزو کارهای شما خواهد بود. بازی RIDE در 15 نقطه رویایی کره زمین که همه اسم آن ها را حتما شنیده اند و دلشان خواسته است آنجا بروند، برگزار می شود. در بازی تمام برندهای مختلف موتورسواری که 14 کمپانی مشهور دنیا هم هستند، با صدها موتور مختلف و منحصر به فرد در رقابت ها حضور دارند و سن و جنس موتور از دوران قدیم یعنی سال 1987 آغاز می شود و تا سال 2015 میلادی که موتورهای بسیار پیشرفته ساخته شده اند، در بازی حضور دارند. در این بازی از مکان تاریخی دنیا هم عبور خواهید و با موتورهایی مسابقه می دهید، که دوران کهن و تمدن تاریحی بشر را برای شما به یادها می اندازد. پس تنها محیط شهر و پیست ها مسیر رقابت نیستند، بلکه خودتان را برای راندن موتور در کنار بناهای تاریحی هم آماده کنید. در بازی امکان شخصی سازی و آپگرید موتور از لحاظ قطعات بسیار زیاد است و هر جای موتور را می توانید، تغییر و ارتقا دهید و همچنین صدها رنگ و طرح متنوع برای گذاشتن روی موتور در اختیارتان قرار داده می شود. هم اکنون خود را برای واقعی ترین بازی موتورسیکلت سواری دنیا آماده کنید. در ادامه مطلب نسخه کامل و کرک شده توسط RELOADED بازی Ride برای کامپیوتر با حجم 14.3 گیگابایت از گیم تو دی ال با لینک مستقیم دانلود نمایید.

| نسحه کامل RELOADED با فرمت ISO |

| RIDE DLC Pack -BAT به پست اضافه شد |

منبع: game2dl.com

بازی جدید به سوی روم

بازی جدید به سوی روم با داستانی متفاوت خلاصه نسخه فارسی خودش رو رونمایی کرد

زمانی که رومیان در اوج قدرت بودن همسایگان انان در امان نبودند اما هم اکنون روم ضعیف شده و بهترین زمان برای انتقام قوم پرشین از انان است به جمع هزاران فرمانده ایرانی بازی به سوی روم بپیوندید و با ارش کمانگیر قلب روم را نشانه بگیرید

همین الان به جمع فرماندهان ایرانی در این بازی بپیوندید

شما فرمانروای شهری در سرزمین رومیان خواهید بود، آینده درخشان امپراتوری شما از لحظه ورود به بازی آغاز میگردد. در کنار مشاوران خود در بازی و استفاده از ویژگی های منحصر بفرد بازی میتوانید سلطه خود را بر سرزمینی که قرنها تحت سلطه رومیان میباشد را آغاز کنید.

منبع: mihandownload.com

دانلود Warcraft 3 Reign of Chaos – بازی وارکرافت

Warcraft 3 Reign of Chaos یکی از نسخه های پرطرفدار شماره سوم بازی وارکرافت در ژانر استراتژیک برای PC بوده که توسط Blizzard Entertainment عرضه شده است. نبرد بین نژاد های مختلف از جمله اورک ها در گرفته و هیچ کسی از گزند این جنگ در امان نخواهد بود. قهرمان خود را از بین این نژاد ها انتخاب کنید و لشگریانتان را به همراه او برای حمله به دشمن آماده سازید.

مکان های بازی Warcraft 3 Reign of Chaos در جنگل ها، کوه ها و دشت های وسیع طراحی شده اند و شاید نسبت به عناوین امروزی از کیفیت بالایی برخوردار نباشند اما دارای تنوع زیادی هستند. غارت کردن و به دست آوردن منابع از موارد مهمیست که در طول هر نبرد باید به آن توجه ویژه ای داشته باشید تا بتوانید آسیب هایی را که در آن درگیری دیده اید، جبران نمایید. هدایت هر یک از نژاد ها در بازی وارکرفت ۳ نیازمند مهارتیست و اگر تازه وارد هستید، باید بخش آموزشی را پشت سر بگذارید تا کمی با عملکرد تیم آشنا شوید.

منبع: freegames.ir