فروش ویژه دوربین مینی نانو - Nano Mini Camera

دوربین مینی نانو کوچک ترین و سبک ترین دوربین دنیا تنها با 14 گرم وزن. با قابلیتهای باور نکردنی. برای اولین بار در ایران ...

دوربین مینی نانو کوچک ترین و سبک ترین دوربینی می باشد که تا به حال تولید شده است. این دوربین با توجه به اندازه و وزن بسیار کم خود قابلیت های باور نکردنی را از جمله عکاسی، فیلم برداری،ضبط صدا، فیلمبرداری خودکار (تشخیص حرکت) و وبکم دارد. دوربین نانو توانايي عكس برداري در ابعاد 2048 در 1536 پيكسل و فيلم برداري 1280 در 960 پيكسل با 30 فريم در ثانيه را دارد.

اين مدل مجهز به باتري داخلي قابل شارژ از نوع ليتيوم پليمر ميباشد. با هر بار شارژ حدود 1.5 تا 2 ساعت ضبط فيلم انجام ميگيرد و مدت ضبط صدا يا حالت روشن به چندين ساعت ميرسد. اصلي ترين ويژگي اين مدل، كوچكي خارج از تصور آن است كه با باز كردن بسته بندي جلب توجه مي كند. ابعاد اين دوربين كوچكتر از يك قوطي كبريت است و با وزن 14 گرمي براي تصويربرداري تفريحي، ورزشي و ... به راحتي قابل حمل است.

» برای مشاهده توضیحات و تصاویر بیشتر این محصول اینجا را کلیک کنید ...

روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.

دانلود نرم افزار رسانه (تلویزیون) اینترنتی ایران گیت – Irangate IPTV

از 20 اسفند تا 20 فروردین قرعه کشی عیدانه IrangateTV

با دانلود این سرویس، شرکت در این طرح و خرید کد فعالسازی و یا معرفی آن به دیگران شانس خود را برای شرکت در قرعه کشی افزایش دهید.

امکانات رسانه (تلویزیون) اینترنتی ایران گیت:

- هیچ یک از برنامه های نوروز را از دست ندهید، IrangateTV با آرشیو همه فیلم های و سریال های نوروزی همراه شماست.

- به همراه ماهیانه 100 عنوان از برترین و جذاب ترین فیلم های ایرانی و خارجی و انیمیشن های دیدنی و زیبای کودک و نوجوان.

مطالبی که برچسب دانلود بازی اندروید را دارند .

دسته بندی: آندروید , بازی موبایل , موبایل

742 بازدید

اگر اهل بازی روی موبایل خود باشید حتماً با بازی Angry Birds آشنایی دارید. این بازی توسط شرکت Rovio ساخته شده و یکی از محبوب‌ترین بازی‌های موبایلی به‌شمار می‌رود. Rovio که به ساختن این‌گونه بازی‌های ساده و در عین حال فکری و سرگرم‌کننده علاقه‌‌ی زیادی دارد اکنون عنوان جدید خودش را با نام Bad Piggies منتشر کرده است. شخصیت‌های این بازی همان خوک‌های دوست داشتنی بازی Angry Birds هستند ولی کاری که باید انجام دهید کاملاً متفاوت از گذشته است. همه‌ی چیزی که در این بازی نیاز دارید، خلاقیت است! وظیفه‌ی اصلی شما ایجاد یک وسیله است تا با کمک آن خوک‌ها را به تخم‌مرغ‌هایشان برسانید. پیشنهاد می‌کنیم این بازی زیبا را از دست ندهید! برای اجرای این بازی به اندروید ۲.۲ و بالاتر نیاز دارید.

منبع: downloadha.com

فروشگاه بازی سیمز 4

درباره سایت

معرفی و دانلود بهترین نرم افزار ها و بازی های اندروید با لینک مستقیم برای کاربران سیستم عامل اندروید.

تمامی بازی ها و نرم افزار ها پس از تست و اطمینان از نصب، بر روی سایت قرار می گیرند.

عضویت در خبرنامه سایت

جهت دریافت آخرین مطالب منتشر شده ایمیل خود را وارد نمایید تا در خبرنامه سایت عضو شوید:

تمامی حقوق اعم از مطالب، تصاویر و طرح قالب برای سایت برترین های اندروید محفوظ است. © 2015- 2012

منبع: apktops.ir

۶ دی ۱۳۹۳

در این بازی بسته ای عجیب به دست شما می رسد که باز کردن آن با موجودی عجیب و با نمک رو به رو می شوید که از شما درخواستی دارد و آن هم آبنبات است. Cut the Rope یکی از پرطرفدار ترین بازی های آندروید و آیفون به شمار می آید. شما باید در این بازی با بریدن طناب ها به طور صحیح، آب نبات را به این موجود با نمک برسانید و البته ستاره های در مسیر آب نبات را نیز کسب کنید و البته باید مواظب عنکبوت های بدجنس دزد آب نبات نیز باشید. اکنون نسخه جدید این بازی زیبا را که در آن مراحلی تازه اضافه شده برای شما عزیزان آماده کرده ایم. برای دانلود و تصاویر بیشتر به ادامه مطلب مراجعه نمایید.

ویژگی های اصلی بازی:

– امتیاز بالا در فروشگاه گوگل پلی

– محیط جذاب و بی نظیر به همراه شخصیت های جالب

– گیم پلی بی نظیر و اعتیادآور

– گرافیک بالای بازی نسبت به حجم آن

– وجود آیتم های مختلف

منبع: androidkade.com

بدون دیدگاه

227 بازدید

بدون شک شما هم کارتون و انیمیشن های لاک پشت های نینجا را دیده اید، ۴ لاک پشت جهش یافته که یک موش پیر آن ها را بزرگ کرده و به آن ها آموزش های نظامی آموخته است، آن ها در کانال های زیرزمینی فاضلاب زندگی مکنند که البته این کانال به خیابان های شهر راه دارد و این لاک پشت ها از این راه وارد شهر شده و با اشرار مبارزه می کنند. هر کدام از این لاک پشت ها با استفاده از یک وسیله خاص می جنگند برای مثال یکی از آن ها با شمشیر و دیگری با نانچیکو و همین موضوع سبک و نوع مبارزه آن ها را دیدنی و جذاب کرده است. بازی Teenage Mutant Ninja Turtles نسخه اصلی و رسمی لاک پشت های نینجا برای اندروید است و برخلاف سایر بازی های مشابهی که با این عنوان منتشر شدند اما کیفیت چندان مناسبی نداشتن، گرافیک، شخصیت ها و حتی داستان آن مطابق کارتون اصلی آن است به همین دلیل اگر از طرفداران آن هستید شک نکنید که این بازی می تواند خواسته های شما را براورده کنید.بازی لاک پشت های نینجا را با دیتا از سایت جدید برای اندروید دانلود کنید.

نسخه ای دیگر از  بازی لاک پشت های نینجا وجود دارد، پیشنهاد می کنم آن را هم از دست ندهید

پیش نیاز : اندروید ۲٫۳ و بالاتر

صفحه اختصاصی بهترین بازی های اندروید

در بازی Teenage Mutant Ninja Turtles این توانایی را دارا خواهید بود که از هر چهار لاک پشت نینجا استفاده کنید یعنی شما باید در شهر حرکت کنید و اشراری را که در بین مسیر با آن ها مواجه می شوید را از سر راه خود بردارید تا به رئیس آن ها برسید و در این راه هم می توانید هر کدام از لاک پشت ها را که دوست دارید انتخاب کنید و با آن مبارزه کنید. هر کدام از لاک پشت ها وسیله رزمی خود را دارد اما با پیشرفت در مراحل بازی می توانید سلاح های و ابزار های جدیدی را برای هر کدام از آن ها خریداری کنید تا با این شکل هم تواناییتان در مقابل دشمنانی که هر لحظه قوی تر می شود بیشتر می شود و هم جذابیت بازی دوچندان می شود. در مورد دشمن ها و محیط بازی هم باید گفت که دشمن های شما طیف گسترده ای از موجودات جهش یافته را شامل می شوند که هر کدام از آن ها به سبک خود می جنگند و این کارتان را سخت خواهد کرد، در مورد محیط بازی  هم، بازی در محیط های مختلفی مثل خیابان و باشگاه ها انجام می شود پس نگران یکنواختی بازی هم نباشید.

منبع: new4android.ir