5319 بازدید

دانلود بازی تیکن برای اندروید apk بدون نیاز به دیتا با حجم کم

Tekken Card Tournament 2059 دانلود بازی جدید تیکن 5 دانلود بازی تیکن برای اندروید 22 دانلود انواع نرم افزار گوشی نوکیا بازی Tekken 7 رسما معرفی شد دانلود بازی تیکن اندروید جدید دانلود Tekken Card Tournament 2059 – بازی تیکن اندروید + دیتا دانلود بازی کم حجم تیکن برای اندروید Tekken Card Tournament v1500 c7 Images for بازی تیکن عکس های بازی جذاب تیکن 6 Cheats Tekken Card Tournament 2059 دانلود بازی تیکن 4برای اندروید دانلود Tekken 3 Images for دانلود بازی تیکن اندروید دانلود بازی Tekken اندروید مبارزات خشمگین در Tekken Card Tournament v1044 اندروید یها Android Games Tekkenpedia دانلود بازی تیکن 3 دانلود بازی تیکن برای اندروید apk دانلود بازی تیکن اندروید بدون نیاز به دیتا c6 بازی تیکن اندروید + دیتا گلدن گیم اندروید دانلود بازی تیکن 5 برای اندروید دانلود بازی تیکن 6 برای اندروید دانلود Tekken Card Tournament 1500 – بازی تیکن اندروید + دیتا مبارزات خشمگین در Tekken Card Tournament v1044 اندروید یها دانلود بازی تیکن اندروید کم حجم دسترس :: بازی تیکن دانلود بازی تیکن اندروید با دیتا دانلود بازی اندروید تیکن 3 بازی تیکن تن به تن بدون دیتا اندروید 1001AKS “Rage Arts بازی تیکن برای کامپیوتر عکس بازی تیکن 3 Archives دانلود بازی تیکن برای اندروید با دیتا Free game apk download for Android علم و دانش پاسخ به: بازی تیکن [بازی و موسیقی] دانلود بازی تیکن اندروید با دیتا کرک و سیو بازی tekken 8 دانلود بازی Tekken arena برای اندروید دانلود بازی تیکن اندرویدی دانلود فارسی دانلود بازی تیکن 2 برای اندروید دانلود بازی تیکن اندروید رایگان مشاهده تاپیک: درخواست رمز بازی تیکن 3 و تیکن 5 بازي تيكن براي نوكيا n دانلود بازی اندروید تیکن 3 مشاهده تاپیک: فوق داغ!دانلود 3 رقابت منتخب از Tekken دانلود بازی: تندرو میدان جنگ دانلود بازی گرافیکی مبارزات تن به تن تیکن برای آندروید Tekken بازی تیکن c5 تلاش برای دانلود » دانلودبازی Tekken 5 برای PC ” and پی سی اندروید دانلود بازی رزمی مجله دانلود بازی تیکن 5 برای اندروید پی سی آی دانلود Abc پی سی آی دانلود دانلود بازی تیکن اندروید apk گیفت بای دانلود بازی تیکن 3 پلی استیشن برای اندروید دانلود بازی Tekken Card Tournament برای موبایل اندروید گیم سورس وبسایت خبری و تحلیلی بازی های ویدیویی

تیکن برای اندروید

منبع: downloadder.ir

• ۱۰ فروردین ۱۳۹۴ • 0 دیدگاه •

( 4.80 از 5)

Solo Launcher – Smooth & Smart 2.1.0 _ جدیدترین نسخه لانچر زیبا و فوق العاده ی سولو برای اندروید

با اینترفیس جدید اندروید ۵ لالی پاپ Android 5.0 Lollipop

سری دوم با ظاهری کاملا متفاوت و زیبا

ســــاده، ســــریع و هوشـــــمند!

نسخه فروردین ماه ۹۴

اینها ویژگی هایی بودند که گوگل پلی نیز آن ها را تایید کرد.پس از معرفی لانچرهای زیبایی مانند Next Launcher 3D  و   KK ، امروز قصد بررسی و ارائه یکی دیگر از لانچرهای زیبای اندرویدی با نام  Solo Launcher را داریم.لانچر سولو بسیار سبک بوده و از قابلیت های جذاب و کاربرپسند زیادی بهره می برد.این لانچر امکانات زیادی برای سفارشی سازی قسمت های مختلف در اختیار شما قرار می دهد و به قولی یکی از قابل تنظیم ترین! لانچرهای اندرویدی است.پس بدون مقدمه می رویم به سراغ بررسی

ویژگی های اصلی لانچر سولو اندروید:

Highly Customizable : قابلیت بالا در شخصی سازی

در این لانچر بیش از ۳۰۰ قابلیت برای سفارشی کردن و انتخاب موارد دلخواه از بین ۵۰۰۰ تم و اسکرین لاکر و تصویر زمینه و غیره وجود دارد.

Visualized Setting : مشاهده قبل از اعمال

با این ویژگی شما قادر خواهید بود تمامی تنظیمات را قبل از تائید کردن، مشاهده و آن ها را مطابق میل تغییر دهید.

Smart Widgets : ویجت زیبا

نمایش ساعت محلی به همراه وضع آب و هوا در غالب افکت های بسیار زیبا و دیدنی

Smart Homescreen Icon Management : مدیریت هوشمند آیکون های هوم اسکرین

به راحتی تمام، آیکون مربوط به هر برنامه و بازی را که مد نظرتان است را در هوم اسکرین خود قرار داده و آن ها را مدیریت کنید.

Nine Efficient Gestures :

این لانچر دارای ۹ نمونه حرکت برای صفحات در صفحع اصلی است.

Unread Message Count : نوتیفیکشن ها!

این برنامه امکان نمایش تماس های از دست رفته و پیامک ها وایمیل های خوانده نشده را در اختیار شما قرار می دهد.

Icon Gallery : تعویض آیکون ها

با این ویژگی شما می توانید به سادگی آیکون برنامه ها را به صورت دلخواه از بین آیکون های خود برنامه یا آیکون های خودتان تغییر دهید.

Completely FREE : استفاده کاملا رایگان از تمامی امکانات

و بسیاری از امکانات کم نظیر دیگر همه در یک لانچر…

تغییرات نسخه جدید لانچر Solo  اندروید (ورژن ۲٫۱٫۰) :

* اضافه شدن ویژگی های کاربردی جدید

* بهینه سازی سرعت و بهبود عملکرد کلی

لانچر solo دارای امتیاز ۴٫۶ از ۵ در گوگل پلی بوده و شما می توانید جدیدترین نسخه آن را با لینک مستقیم و به صورت رایگان از اندروید سیتی دریافت نمایید…

منبع: android30t.com

انیمیشن نبرد راشل کوری 2

پیشرفت باور نکردنی ایران در عرصه انیمیشن 3 بعدی را در این ویدیو ببینید

انیمیشن پیام راشل کوری 2 محصول گروه انیمیشن فاطمه زهرا(سلام ا..علیها) می باشد که با تلاش حدود 1 سال و 2 ماه آن هم بدون حمایت خاصی به صورت خودجوش ساخته شده است. این اثر با موضوع نبرد ایران و رژیم صهیونیستی ساخته شده و به آینده ای نه چندان دور به پیروزی سپاهیان اسلام می پردازد.

تبلیغات پست ثابت

گیفت گیفت

مارکت گیفت گیفت اولین نرم افزار و مارکت ایرانی جهت خرید انواع : گیفت کارت آیتونز، گوگل پلی استور، شارژ جم کلش او کلنز، شارژ جم بوم بیچ با قابلیت پرداخت آنلاین دورن برنامه ای و تحویل آنی با قیمتی منصافانه و پشتیبانی 24 ساعته آسان ، مطمئن و سریع در هر ساعت از شبانه روز خرید کنید و در سفارش خود را به صورت لحظه ای تحویل بگیرید. همراه با جوایز روزانه ، بدون قرعه کشی ویژه کاربران وفادار ...

تبلیغات پست ثابت

بازی آنلاین مستر 90

در بازی mr90.ir (مستر۹۰) یک باشگاه فوتبال خواهید داشت و به طور زنده باید مدیریت باشگاه، مربیگری و پیشرفت بازیکنان رو در نظر داشته باشید. این بازی مهیج رو تست کنید و به جمع چند صد هزار هوادارش بپیوندید.

رایگان بازی کنید.

برنده جوایز بی نظیر شوید

دانلود The Cave 1.1.1 – بازی پرطرفدار غار گیلبرت اندروید – بدون دیتا !

The Cave یکی از پرطرفدارترین، زیباترین و گرافیکی ترین بازی های ماجراجویی و اکشن برای سیستم عامل اندروید می باشد که با دارا بودن گیم پلی نیمه کلاسیک، کنترلرهای خوش دست و راحت و گرافیک خیره کننده ی خود امده است تا هیجان برانگیزترین بازی ماجراجویی را در تبلت و یا اسمارت فون اندرویدی شما به ارمغان بیاورد! همین الان بگوییم که اگر به بازی های ماجراجویی علاقه مندید، بازی غار گیلبرت را از دست ندهید و همین الان روی دکمه ی دانلود کلیک کنید سپس شروع به خواندن ادامه ی متن نمایید! هنگامی که بازی را اجرا می کنید، به شما حق انتخاب ۳ کاراکتر از میان ۷ شخصیت شوالیه، هیل بیلی، دانشمند، ماجراجو، مانک، مسافر زمان و دو قلوها داده می شود که از میان این ۷ کاراکتر که تقریبا از نام های شان پیدا است چه تخصصی دارند، می بایستی ۳ نفر را انتخاب کنید و وارد غار اسرار آمیز پر از معما گیلبرت شوید!

شما می بایستی که معماهایی شگفت انگیز را پشت سر بگذارید البته بعضی از معماها به حضور هر ۳ شخصیت وابسته است و برخی چندان سخت نیست که بدون یکی از آنها هم بتوانید از پس آن بر آیید. برای مثال در یک مرحله با یکی از شخصیت ها حواس دشمن تان را پرت کنید تا کاراکتر دیگر به نحوی که توسط کاراکتر سوم تدبیر شده وارد مکانی شود و چیزی را بدزدد! بازی خوش ساخت The Cave برای پلتفرم های متنوعی از جمله استیم (ویندوز، مک ، لینوکس)، ایکس باکس لایو (Xbox 360)، پلی استیشن نتوورک (PlayStation 3)، نینتندو نتوورک (Wii U)، کنسول اویا و در نهایت iOS ساخته و منتشر شده و چند ساعت قبل هم شاهد منتشر شدن نسخه ی اندرویدی ان در پلی استوری بودیم!

برخی از ویژگی های بازی ماجراجویی The Cave اندروید :

* بودن ۷ شخصیت مختلف برای انتخاب توسط بازیکن به صورت دلخواه

* بازی در انواع مکان های متنوع و شگفت انگیز به دور از هرگونه تکرار

* حل کردن انواع معما های چالش برانگیز و فوق العاده سخت و مهیج

* دارا بودن گرافیک اچ دی خیره کننده به همراه صداگذاری هیجان انگیز

ناگفته نماند که اگر پس از یک بار انجام بازی The Cave به معماهای آن علاقه مند شدید، دست نگه دارید و بازی را پاک نکنید! چرا که ارزش تکرار این بازی تقریبا بالاست. برخی مراحل فقط زمانی در مسیر شما قرار می گیرند که کاراکتر مورد نظر آن مرحله را انتخاب کرده باشید ؛ برای مثال یک مرحله که به حضور دانشمند نیاز دارد، زمانی که وی جز ۳ شخصیت اصلی همراه نباشد هیچ وقت در مسیرتان قرار نمی گیرد! این بازی توسط کمپانی بازیسازی Double Fine و سگا طراحی شده و آن را به همه ی کاربران فارسروید پیشنهاد می دهیم!!

پیشنهاد ویژه ی فارسروید ! (آفلاین و تست شده ؛ بدون دیتا)

منبع: farsroid.com