عصر پادشاهان

بازی آنلاین عصر پادشاهان یک بازی بین المللی آنلاین است که در استودیو بازی سازی توسعه سامان تولید شده است و هم اکنون نگارش انگلیسی و فارسی آن در اینترنت قابل دسترس بوده و نسخه های ایتالیایی و عربی نیز به زودی منتشر خواهند گردید.برای ورود به این دنیای سرشار از اتفاقات جالب، نیاز به دانلود هیچ نرم ...

منبع: ircg.ir

انیمیشن نبرد راشل کوری 2

پیشرفت باور نکردنی ایران در عرصه انیمیشن 3 بعدی را در این ویدیو ببینید

انیمیشن پیام راشل کوری 2 محصول گروه انیمیشن فاطمه زهرا(سلام ا..علیها) می باشد که با تلاش حدود 1 سال و 2 ماه آن هم بدون حمایت خاصی به صورت خودجوش ساخته شده است. این اثر با موضوع نبرد ایران و رژیم صهیونیستی ساخته شده و به آینده ای نه چندان دور به پیروزی سپاهیان اسلام می پردازد.

تبلیغات پست ثابت

گیفت گیفت

مارکت گیفت گیفت اولین نرم افزار و مارکت ایرانی جهت خرید انواع : گیفت کارت آیتونز، گوگل پلی استور، شارژ جم کلش او کلنز، شارژ جم بوم بیچ با قابلیت پرداخت آنلاین دورن برنامه ای و تحویل آنی با قیمتی منصافانه و پشتیبانی 24 ساعته آسان ، مطمئن و سریع در هر ساعت از شبانه روز خرید کنید و در سفارش خود را به صورت لحظه ای تحویل بگیرید. همراه با جوایز روزانه ، بدون قرعه کشی ویژه کاربران وفادار ...

تبلیغات پست ثابت

بازی آنلاین مستر 90

در بازی mr90.ir (مستر۹۰) یک باشگاه فوتبال خواهید داشت و به طور زنده باید مدیریت باشگاه، مربیگری و پیشرفت بازیکنان رو در نظر داشته باشید. این بازی مهیج رو تست کنید و به جمع چند صد هزار هوادارش بپیوندید.

رایگان بازی کنید.

برنده جوایز بی نظیر شوید

دانلود Prince of Persia Shadow & Flame 2.0.2 – شاهزاده ایرانی اندروید

دانلود بازی Prince of Persia Shadow & Flame v2.0.2 اندروید

Prince of Persia یک بازی فوق العاده زیبا و شگفت انگیز شمشیری می باشد که محصولی از کمپانی مشهور یوبی سافت (Ubisoft) بوده که نسخه های مختلف ان برای انواع سیستم عامل های ویندوز، آیفون و اندروید منتشر کرده است و همه ی کاربران دوستدار بازی های اکشن بدون شک برای یک بار هم که شده نام این بازی فوق العاده را شنیده اند! این بار یوبی سافت در اقدامی نسخه ی سایه و شعله (Shadow & Flame) این بازی را برای دیوایس های اندرویدی عرضه کرده است که با دارا بودن گرافیک بسیار بالا بدون فایل دیتا عرضه شده است و برروی همه ی گوشی های اندرویدی ۲.۳ و بالاتر قابل نصب و اجرا خواهد بود.

پس از حوادث مربوط به نسخه ی کلاسیک شاهزاده ایرانی، در نسخه ی سایه و شعله حماسه ی سرگردانی شاهزاده را دنبال می کنید و بر کشتی خود سوار شده و برای کشف حقیقت گذشته به مکان هایی دیگر سفر می کنید.

برخی از ویژگی های بازی Prince of Persia Shadow & Flame اندروید :

* دارا بودن ۱۴ مرحله ی سه بعدی و پراز شگفتی

* دارا بودن خط داستانی و حماسی فوق العاده زیبا

* مبارزه با دشمنان در ۵ محیط متفاوت و واقعی

* در دسترس بودن دستاوردهای مختلف برای افزایش هیجان بازی

* امکان ادغام امتیاز در شبکه اجتماعی فیسبوک

* گرافیک خیره کننده نسبت به حجم ناچیز خود

بازی Prince of Persia Shadow & Flame امروز در پلی استوری منتشر شد و با قیمت ۳ دلار به فروش می رود که ما در فارسروید اولین نسخه ی ان را به صورت رایگان در اختیار شما قرار میدهیم.

تغییرات نسخه ی v2.0.2 :

منبع: farsroid.com

فروشگاه بازی سیمز 4

درباره سایت

معرفی و دانلود بهترین نرم افزار ها و بازی های اندروید با لینک مستقیم برای کاربران سیستم عامل اندروید.

تمامی بازی ها و نرم افزار ها پس از تست و اطمینان از نصب، بر روی سایت قرار می گیرند.

عضویت در خبرنامه سایت

جهت دریافت آخرین مطالب منتشر شده ایمیل خود را وارد نمایید تا در خبرنامه سایت عضو شوید:

تمامی حقوق اعم از مطالب، تصاویر و طرح قالب برای سایت برترین های اندروید محفوظ است. © 2015- 2012

منبع: apktops.ir

موقعیت شما یاس دانلود دانلود بازی بازی فکری دانلود بازی ایرانی قربانی Immolation برای PC

بازی آنلاین و رایگان تراوین

پرهیجان ترین و پرطرفدارترین بازی آنلاین استراتژیک دنیا

همانند یک گلادیاتور و فرمانده تمام عیار، استاد تاکتیک های جنگی باستانی و رومی شوید!

تراوین ایران را دوباره تجربه کنید

تراوین بدون باگ با سرعت استاندارد و با حضور جمع زیادی از پلیرهای قدیمی تراوین

T r a a V i a a n . i r

فرماندهی دهکده خود را بدست بگیرید، ارتش بسازید اتحاد تشکیل دهید و به دهکده های دیگر حمله کنید و قهرمان بازی شوید

بازی جنگ خان ها

مهارت های استراتژیک خود را در دنیای قرون وسطایی این بازی استراتژی اثبات کنید. تنها بهترین های تا انتها دوام خواهند آورد….

جنگ خان ها یک بازی آنلاین رایگان است که بازیکنان را به دنیای قرون وسطی جاییکه درگیری، شهرت و پیروزی حرف اول را می زند می برد.

بازیکنان می توانند از بین 12 نژاد مختلف در بازی یکی را انتخاب نموده و مسیر پیروزی را دنبال نمایند.

وجود بیش از 23 یگان های جنگی ، شوالیه و ماشین های محاصره قابلیت پیاده کردن صدها استراتژی مختلف را به بازیکنان می دهد.

این بازی اولین بازی فارسی زبان با داشتن نژاد پارس ها و یگان ویژه آرش کمانگیر است.

” جنگ خان ها برنده بهترین بازی آنلاین جشنواره وب ایران به انتخاب کاربران در سال 92 ”

سامانه رایگان ارسال SMS پیام رسان

به 120 هزار کاربر پیام رسان بپیوندید و هر ماه در قرعه کشی سه تبلت شرکت کنید!

برخی از امکانات سامانه ارسال اس ام اس پیام رسان :

– بدون هزینه اولیه؛ تنها هزینه پیامک ها را پرداخت می نمائید!

– برگشت اعتبار پیامک های ارسال نشده

– اختصاص شماره رایگان جهت ارسال

– دریافت رایگان پیامک

– دیتابیس معتبر ارسال پیامک به مشاغل سراسر کشور به تفکیک شهر و جنسیت

– ارسال بر اساس پیش شماره تلفن همراه و کد پستی

– ارسال به تفکیک استان، شهر و منطقه

– ارسال به تفکیک سن و جنسیت

– ارسال از طریق دکل مخابراتی

– نظر سنجی پیامکی، مسابقات پیامکی

– خدمات برنامه نویسان

منبع: yasdl.com

چند عدد جالب

پیشرفت، همکاری و رقابت

دهکده‌ی خود را بسازید، تقویت کنید و از آن دفاع کنید. با پیشرفت دهکده، شانس برد خود را در نبردها افزایش دهید و به دوستان دیگر خود در قبیله برای بالا رفتن در جداول رتبه بندی کمک کنید.

نبردهای همزمان

در نبردهای همزمان میتوانید به صورت آنی کارت‌های خود را برداشته و در مقابل حریف بگذارید. هیجان و ریسک در این نوع نبرد شما را رها نخواهد کرد.

بازارچه و حراجی

کارت‌های خوب بسازید و آن را برای فروش در حراجی بگذارید، و یا اگر برای تکمیل پیشرفت یک کارت خاص به دنبال کارتی کمیاب میگردید، آن را در بازارچه‌ی ما پیدا کرده و از کاربران دیگران تهیه کنید.

گپ و گفت

با استفاده از امکان گپ و گفت میتوانید دوستی‌های خود را گسترش داده و یک قبیله‌ی قدرتمند بسازید تا هیچ کس جلوی شما نایستد.

هزاران ساعت سرگرمی برای ایرانیان

فروت کرفت در ده ماه گذشته بیش از ۱۹ میلیون بار توسط بازیکنان باز شده است و تاکنون مجموعا ۷۶۰ هزار ساعت (معادل ۸۷ سال) بازیکنان را سرگرم کرده است.

بیش از ۳۵۰ کارت مختلف

بیش از ۳۰ شخصیت مختلف در فروت کرفت وجود دارند که با ارتقای آنها، سطح جدیدی از کارت‌ها برای شما پدیدار میشود.

بیش از ۳۰۰ هزار بازیکن

با صدها هزار ایرانی دیگر که این بازی را نصب نموده اند، به رقابت بپردازید. فروت کرفت با سرعت زیادی در حال رشد است و روزانه هزاران نفر به آن می‌پیوندند.

بیش از ۵۰۰ هزار نبرد در روز

سرورهای قوی بازی در حال حاضر، بیش از ۵۰۰ هزار نبرد در روز را ثبت می‌نمایند. شما نیز مجموعه‌ی کارت خود را جمع کرده و به این سرگرمی بپیوندید.

"اول این که سلام دوم خیلی خیلی ممنونیم که یک ایرانی چنین بازی ساخته دمش گرم نمیخوام زیاد چیزی بنویسم فقط افتخار میکنم"

- s3zar

"«نبرد میوه ها» از آن دسته بازی هایی است که شما را ساعت ها سرگرم خواهد کرد و پای اسمارت فون یا تبلت خود نگه خواهد داشت اما فرق آن با باقی بازی های سرگرم کننده این است که این یک بازی ایرانیست."

- امیرحسین والی

"در ساخت شخصیت های “فروت کرفت” یا همان میوه های جنگجو، خلاقیت نسبتا خوبی به کار رفته است و اصول طراحی متناسب با سبک فانتزی در آنها دیده میشود."

- سیامک سرشوق (AppReview.ir)

"فقط ۴ کلمه «باطری گوشیم داره میترکه»"

- EMAD

منبع: mo-game.ir