فروش ویژه دوربین مینی نانو - Nano Mini Camera

دوربین مینی نانو کوچک ترین و سبک ترین دوربین دنیا تنها با 14 گرم وزن. با قابلیتهای باور نکردنی. برای اولین بار در ایران ...

دوربین مینی نانو کوچک ترین و سبک ترین دوربینی می باشد که تا به حال تولید شده است. این دوربین با توجه به اندازه و وزن بسیار کم خود قابلیت های باور نکردنی را از جمله عکاسی، فیلم برداری،ضبط صدا، فیلمبرداری خودکار (تشخیص حرکت) و وبکم دارد. دوربین نانو توانايي عكس برداري در ابعاد 2048 در 1536 پيكسل و فيلم برداري 1280 در 960 پيكسل با 30 فريم در ثانيه را دارد.

اين مدل مجهز به باتري داخلي قابل شارژ از نوع ليتيوم پليمر ميباشد. با هر بار شارژ حدود 1.5 تا 2 ساعت ضبط فيلم انجام ميگيرد و مدت ضبط صدا يا حالت روشن به چندين ساعت ميرسد. اصلي ترين ويژگي اين مدل، كوچكي خارج از تصور آن است كه با باز كردن بسته بندي جلب توجه مي كند. ابعاد اين دوربين كوچكتر از يك قوطي كبريت است و با وزن 14 گرمي براي تصويربرداري تفريحي، ورزشي و ... به راحتي قابل حمل است.

» برای مشاهده توضیحات و تصاویر بیشتر این محصول اینجا را کلیک کنید ...

روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.

دانلود نرم افزار رسانه (تلویزیون) اینترنتی ایران گیت – Irangate IPTV

از 20 اسفند تا 20 فروردین قرعه کشی عیدانه IrangateTV

با دانلود این سرویس، شرکت در این طرح و خرید کد فعالسازی و یا معرفی آن به دیگران شانس خود را برای شرکت در قرعه کشی افزایش دهید.

امکانات رسانه (تلویزیون) اینترنتی ایران گیت:

- هیچ یک از برنامه های نوروز را از دست ندهید، IrangateTV با آرشیو همه فیلم های و سریال های نوروزی همراه شماست.

- به همراه ماهیانه 100 عنوان از برترین و جذاب ترین فیلم های ایرانی و خارجی و انیمیشن های دیدنی و زیبای کودک و نوجوان.

مطالب مربوط به موضوع : بازی ورزشی

دسته بندی: بازی ماشین سواری , بازی ورزشی , بازی کامپیوتر

1,258 بازدید

Ride یک بازی شبیه ساز موتور و مسابقات موتور سواری است که در آن سعی شده تا محیط بازی و همچنین موتور های موجود کاملا شبیه سازی شده باشند. در این بازی شما قادر خواهید بود تا به بیش از ۱۰۰ موتور شبیه سازی شده که هر کدام تولید شده توسط شرکت های بزرگ دنیا هستند. موتور هایی که در این بازی وجود دارند مورد استفاده توسط تیم های بسیار معروف و محبوب هستند. در بازی Ride بر خلاف سایر بازی ها در این سبک وظیفه شما تنها مسابقه دادن نیست بلکه حتی می توانید مسائل فنی مربوط به موتور ها را نیز در اختیار بگیرید. همچنین مسیر های مسابقه نیز دقیقا شبیه سازی شده هستند که اکثر آن ها در شهر ها و کشور های معروف وجود دارند. بسیاری از پیست های مسابقه تاریخی نیز در این بازی وجود خواهند داشت و به صورت کاملا دقیق شبیه سازی شده اند که اگر از دسته افرادی باشید که مسابقات موتور سواری را دنبال می کنید حتما با دیدن بسیاری از این پیست ها یاد مسابقات به یاد ماندنی و تاریخی می افتید.

RIDE PC-RELOADED

منبع: downloadha.com

دانلود FIFA 15 – بازی فیفا ۲۰۱۵

FIFA 15 بازی پرطرفداری در ژانر ورزشی برای کامپیوتر بوده که توسط شرکت EA Sports انتظار یافته و بعد از ماه ها انتظار، بالاخره به دست ۳DM برای PC کرک شد! جدیدترین نسخه فیفا باز هم در سال پیش ثابت کرد که از حریف خود یعنی PES پیش افتاده و آمار های فروش جهانی نیز این را تایید می کنند. فوتبالی کامل و تقریبا بی عیب و نقص برای نسل هشتم که امتیازات خوبی را هم از طرف منتقدین دریافت نمود.

PC | ۳DM Version

سازندگان در بازی FIFA 15 سعی کرده اند تا سرعت را باز هم کاهش دهند تا با یک مسابقه طبیعی و واقعی ربرو باشید، به طوری که تنها تعداد گل محدودی از دروازه ها عبور کند. شاید از نظر ظاهری، افتی برای این فرنچایز به حساب بیاید ولی اگر دقیق تر نگاه کنیم، بهترین کار را انجام داده اند. سیستم دفاعی نسبت به ورژن های قبلی به مراتب بهبود یافته و به راحتی نمی توانید از خط دفاع عبور کنید و گلی به ثمر برسانید. هر چند در ابتدا، ضعف های مشاهده می شد ولی با آپدیت ها تا حدودی رفع شده اند.

Crack v3 3DM به صورت جداگانه افزوده شد!

جستجوهای ورودی:

بازی های راکه میتوان رایگان دریافت کرد (۲)+ دانلود بازی های دخترانه ی رایا نه ای (۲)+ دانلود بازی رایا نه ای (۲)+ دانلود بازی تریلی که زود دانلود شود (۲)+ دانلود بازی ورزشی رایگان (۲)+ دانلود بازی فوتبال کودکانه کم حجم برای کامپیوتر (۲)+ دانلود بازى هاى ورزشى (۲)+ دانلود بازی کشتی آزاد برای کامپیوتر (۲)+ برترین بازی های۲۰۱۵ جاوا (۲)+ بازی اندروید پرحجم (۱)+

منبع: freegames.ir

جوکهای تصادفی مای گیم

اتاق گفتگوی اعضاء مای گیم

نکته:اتاق گفتگو مجهز به سیستم هوشمند مقابله با الفاظ نامناسب میباشد.هر کلمه رکیک و نامناسب منجر به مسدودی شما خواهد شد.

مشاهده لیست مسدودی ها

نمایش اتاق گفتگو تنها برای کاربران عضو شده امکان پذیر است . لطفا یا به محیط کاربری خود وارد شوید و یا در صورتی که هنوز عضو نشده اید با کلیک بر روی عضویت در کمتر از 30 ثانیه به عضویت سایت دربیایید.

بازی های پربازدید

منبع: mygame.ir

دانلود بازی های کم حجم و پرحجم کامپیوتری

منبع بازی ها: p30download.com و freegames.ir

اميد وارم كه در اين وب لحظات خوب و خوشي را بگذرونيد.

مديريت وب

دانلود Civilization Beyond Earth – بازی تمدن مدرن

تاريخ : دوشنبه ۱۲ آبان۱۳۹۳ | ۱۴:۲۱ بعد از ظهر | نویسنده : سید مهدی حسینی

Civilization Beyond Earth جدیدترین شماره از سری بازی های تمدن یا Civilization برای کامپیوتر است و در سال 2014 توسط 2K Games بر روی استیم عرضه شده است. پس از کسب رتبه اول فروش هفتگی و انتشار موفقی که بازی تمدن مدرن در این شبکه داشته، می توان نوید یک عنوان متفاوت از این مجموعه را به طرفداران داد. داستان به فضای بیکران کشیده شده و ماورای زمین زندگی می کنید.

PC | Reloaded Version

آینده نامعلومی برای بشریت در بازی Civilization Beyond Earth پیش بینی می شود و انسان هایی که از سیاره زمین به یک سیاره دیگر برای ادامه حیات سفر کرده اند، سرنوشت خوبی نخواهند داشت. دولت ها تلاش می کنند تا منابع و نیرو های لازم برای زندگی را فراهم سازند تا در دنیای مدرن به زندگی بپردازند و از خطرات احتمالی که ممکن است با آن ها دست و پنجه نرم کنند، در امان باشد. در این میان، هدایت یکی از این سرزمین ها بر عهده شماست.

برای دانلود به ادامه مطلب مراجعه کنید

دانلود Serious Sam HD – بازی سام ماجراجو

تاريخ : دوشنبه ۱۲ آبان۱۳۹۳ | ۱۴:۱۹ بعد از ظهر | نویسنده : سید مهدی حسینی

Serious Sam HD ورژن بازسازی شده از بازی سام ماجراجو در سبک اکشن و شوتر اول شخص (FPS) برای کامپیوتر است که در 2009 توسط Devolver Digital ساخته شده است. این نسخه ای که به دست سازندگان با کیفیت بالا و HD دوباره وارد دنیای بازی های شده است، ابتدا در سال 2001 عرضه شد و توانست نمرات بسیار خوبی از جمله متای 87% را در Metacritic به ثبت برساند.

بر اساس همین محبوبیت بازی Serious Sam HD تصمیم بر بازسازی آن گرفته شد تا باری دیگر با گرافیکی مناسب به نبرد با دشمنان افسانه ای بپردازید. طبق معمول، داستان از جایی شروع می شود که موجودات خیالی از سیارات دیگر به زمین آمده اند تا همه چیز را به غارت ببرند و نسل بشریت را نابود سازند. به عنوان شخصیت قهرمان یعنی سام ماجراجو، وظیفه دارید تا با همگی این بیگانگان بجنگید و در نهایت نسل انسان ها را به برتری برسانید.

برای دانلود به ادامه مطلب مراجعه کنید

دانلود Slender Rising – بازی ظهور مرد قلمی اندروید

تاريخ : دوشنبه ۱۲ آبان۱۳۹۳ | ۱۴:۱۸ بعد از ظهر | نویسنده : سید مهدی حسینی

Slender Rising شاهکاری از استودیو بازی سازی Teotl در سبک ترسناک و Survival برای اندروید بوده که تا به حال توانسته نمره 5/5 را در Google Play کسب کند. Slender Man شخصیت ترسناک و افسانه ایست که برخی ها اعتقاد بر واقعی بودن آن دارند و بر همین اساس تا کنون ده ها بازی با این موضوعیت ساخته شده اند. شما در حال فرار از دست این موجود هستید و باید جانتان را نجات دهید.

این شخصیت در بازی Slender Rising دارای جسه ای لاغر و قد بلند بوده و با دست های درازی که دارد می تواند به سمت انسان ها حمله ور شود و آنان را به قتل برساند. آنان چشمان سیاه رنگی داشته، به طوری که اصلا دیده نمی شوند و هر کسی که در دام این موجودات خطرناک بیافتد، چشمان خود را از دست می دهد. به مصاف ترس بروید و بر آن غلبه کنید تا بتوانید در خانه هایی که خالی از سکنه هستند، به ماجراجویی بپردازید و آیتم هایی را پیدا کنید.

برای دانلود به ادامه مطلب مراجعه کنید

دانلود Relics of Fate – بازی یادگار سرنوشت

تاريخ : دوشنبه ۱۲ آبان۱۳۹۳ | ۱۴:۱۷ بعد از ظهر | نویسنده : سید مهدی حسینی

Relics of Fate نام بازی سرگرم کننده ای در ژانر Hidden Object از کمپانی Big Fish Games برای کامپیوتر به حساب می آید که در سال 2011 به انتشار رسیده است. داستان مربوط به فردی به اسم Jack Macey بوده که به طور غافل گیرانه ای توسط فرد تبهکاری گروگان گرفته می شود و هیچ سرنخی از خود به جای نمی گذارد. حال همه چیز بر عهده دخترش یعنی Penny گذاشته شده است.

او باید در طول بازی Relics of Fate به دنبال سارق پدرش برگردد و این شما هستید که به جای او ایفای نقش خواهید کرد. لوازم مورد نیاز از جمله چراغ قوه، کیف کمک های اولیه و از این قبل موارد را در کوله پشتیتان جمع آوری کنید تا به ماجراجویی خطرناکی بروید و معماهای موجود را حل کنید. در صحنه گروگان گیری حضور پیدا کنید، بلکه بتوانید سرنخ کوچکی از مجرم بیابید و به هدف اصلیتان برسید. دقیق و با سرعت عمل کار کنید و به وقتتان ارزش بدهید.

برای دانلود به ادامه مطلب مراجعه کنید

دانلود Prince of Persia 3 – بازی شاهزاده پارسی

تاريخ : دوشنبه ۱۲ آبان۱۳۹۳ | ۱۴:۱۶ بعد از ظهر | نویسنده : سید مهدی حسینی

Prince of Persia 3 با عنوان The Two Thrones سومین ورژن از بازی شاهزاده پارسی برای کامپیوتر بوده و توسط کمپانی Ubisoft در سال 2005 به انتشار رسیده است. داستان، دنباله ای از نسخه دوم را نشان می دهد، جایی که شاهزاده، Dahaka را به قتل می رساند و Kaileena را از دست دشمنان نجات می دهد ولی ماجرا به همین مشکلاتی که پشت سر گذاشتید، ختم نمی شود.

اتفاقات بازی Prince of Persia 3 هم در شهر بابل رخ می دهند، شهر باستانی که تمدن کهن ایرانی در آن به چشم می خورد و فرهنگ بسیار غنی دارد. بر اساس تاریخ، بناها و ساختمان ها طراحی شده اند و در کوچه و پس کوچه های این مکان زیبا به ماجراجویی می پردازید. بعد از این که در زمان سفر کرده و ساعت شنی خالی را پیدا می کنید، به شهرتان باز می گردید تا علل خالی بودن این ساعت شنی اسرار آمیز را پیدا کنید و اهداف دیگری را دنبال خواهید کرد.

برای دانلود به ادامه مطلب مراجعه کنید

دانلود Metro Redux Bundle – بازی مترو

تاريخ : پنجشنبه ۱۳ شهریور۱۳۹۳ | ۲۲:۴۵ بعد از ظهر | نویسنده : سید مهدی حسینی

Metro Redux Bundle مجموعه ای از نسخه های قبلی بازی مترو با کیفیت Full HD و بهبود یافته برای PC می باشد که انتشار آن بر عهده شرکت Deep Silver بوده است. اگر بخواهیم داستان اولین نسخه از این سری بازی را با نام Metro 2033 توضیح دهیم، می توانیم به اتفاقاتی که بعد از جنگ های اتمی رخ داده اند، اشاره کنیم. مردم بعد از این حملات به شبکه مترو پناه برده اند و در شرایط سختی زندگی می کنند.

PC | Black Box Repack

آثاری که این مواد شیمایی بر شهر در بازی Metro Redux Bundle گذاشته است، باعث به وجود آمدن موجودات عجیب و غریبی شده است که در سطح شهر پرسه می زنند و تا به حال، جان هزاران نفر از مردم را گرفته اند. از همان ابتدا سبک شوتر اول شخص یا همان FPS در این بازی حاکم است و یک سلاح پیشرفته ای را به دست می گیرید تا به مبارزه با این موجودات بپردازید. موفق شدن در Metro Redux Bundle کار بسیار سختی به نظر می رسد ولی امید همه مردم به شماست.

منبع: blogfa.com